Määräaikainen seurakuntapastorin virka

Sääksmäen seurakunta etsii määräaikaista seurakuntapastoria ajalle 1.5.-30.11.2024. Rekrytoinnissa voidaan ottaa huomioon myös teologian maisterit, jotka valmistuvat 21.5.2024 mennessä.

Määräaikaisen seurakuntapastorin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti papin perustyötä sisältäen mm. messuja, kirkollisia toimituksia, rippikoulutyötä ja laitoshartauksia. Rippikoulutyö sisältää myös leirityötä. Etätyö on mahdollista erityisesti valmistelujen osalta.

Työssä painottuu taito kohdata ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä halukkuutta tiimityöskentelyyn.

Seurakuntapastorin virka edellyttää teologian maisterin tutkintoa, suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Viran hoitaminen edellyttää auton käyttöä. Virassa on kolmen kuukauden koeaika.

Viran palkkaus on KirVESTES:n yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 601 mukainen (vähimmäispalkka 3062 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti.

Ilmoittautumiset seurakuntapastorin virkaan KirkkoRekry-palvelun sähköisellä lomakkeella 29.2.2024 klo 15 mennessä.

Seurakunta on varautunut haastattelemaan virkaan ilmoittautuneita 22.3.2024 klo 14 alkaen.

Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.

https://www.saaksmaenseurakunta.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä