Tule oppaaksi Sääksmäen keskiaikaiseen kirkkoon

Sääksmäen seurakunta hakee kirkko-opasta Sääksmäen kirkkoon ajalle 10.6.–16.8.2024.

Sääksmäellä ja Sääksmäen kirkolla vierailee kesäisin paljon matkailijoita, joten hyvän suomen kielen lisäksi katsomme eduksi monipuolisen muun kielitaidon. Toivomme lisäksi, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja oma-aloitteinen sekä esiintymistaitoinen. Kokemus oppaan työstä ja somemarkkinoinnista sekä kiinnostus kirkko- ja paikallishistoriaa kohtaan katsotaan eduksi.

Edellytämme oppaalta täysi-ikäisyyttä. Sääksmäen kirkon tapulissa on kesäisin pienimuotoinen lähetyskahvio, jonka ylläpidosta opas vastaa yhdessä lähetyksen vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu kirkon siivousta suntioiden apuna.

Työaika on maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 10–18, (ei juhannusaattona).

Työaika on 38,15 tuntia viikossa, palkka kokemuksen/osaamisen perusteella 1 344,85–1 567,78 €/kk (Nuoret kausityöntekijät, hinnoitteluryhmät N31 ja N32, KirVESTES)

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää viimeistään 5.3. klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marjaana.paso@evl.fi

Lisätietoja tiedottaja Marjaana Paso, 040 744 1657, arkisin klo 10-15.

Huomioithan, että Sääksmäen kirkolle on haastavaa kulkea julkisella liikenteellä. Sääksmäen kirkko sijaitsee osoitteessa Kirkkovainiontie 10, Sääksmäki.

Julkaistu 1.2.2024, muokattu hakuajan osalta 13.2.