Seurakunta tukenasi

Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa! Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet ja mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös palveleva puhelin ja -netti sekä perheasiain neuvottelukeskus ja sairaalapappi ovat käytettävissäsi. Nuoret voivat ottaa mieltä painavissa asioissa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajiin.

Kaikki Sääksmäen seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan. Lue vapaaehtoistoiminnasta täältä.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Mikään asia ei ole liian pieni, kun se on sinulle tärkeä. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai netin välityksellä.

Vähävaraisten ruoka-apu

Seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27

Kauppojen ylijäämäruoan jakelu ma-pe klo 10-11 ilmaiseksi. Tavaraa vaihteleva määrä.

Toivon talon ruokailu ma-pe klo 11.30-12.30. Lounaan hinta 2 €. Heinäkuussa kesätauko.

Koulujen ylijäämäruoan jakelu koulupäivisin ma-pe noin klo 12.50 ilmaiseksi. Omat astiat mukaan! Ruokaa vaihteleva määrä.

Roineenkatu 24

Eu-ruoka-apukassien jako kaupungin työllisyyspalveluiden toimipisteestä keskiviikkoisin klo 10-14.

Lasten ja nuorten leirien maksuvapautukset

Hankalassa taloudellisessa tilanteessa on mahdollista hakea maksuvapautusta seurakunnan järjestämistä lasten ja nuorten leireistä sekä rippikouluista. Maksuvapautusanomus täytetään ja toimitetaan seurakuntaan. Asian käsittelyn aikana diakoniatyöntekijä ottaa yhteyttä perheeseen.

Lisätiedot ja hakemukset kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko, 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa, 040 744 1638, jouni.kivimaa@evl.fi