Seurakunta tukenasi

Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa! Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet ja mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös palveleva puhelin ja -netti sekä perheasiain neuvottelukeskus ja sairaalapappi ovat käytettävissäsi. Nuoret voivat ottaa mieltä painavissa asioissa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajiin.

Kaikki Sääksmäen seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan. Lue vapaaehtoistoiminnasta täältä.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Mikään asia ei ole liian pieni, kun se on sinulle tärkeä. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai netin välityksellä.

Vähävaraisten ruoka-apu

Kauppojen ylijäämäruokaa jaetaan seurakuntatalolla arkipäivisin klo 10-11 (heinäkuussa klo 9-10) ja eu-kasseja Kierrätysmyymälä Tankissa, Roineenkatu 24, keskiviikkoisin klo 10-14. Toivon talon ruokailu seurakuntatalolla on avoinna ma-pe klo 11.30-12.30. Lounas 2 euroa. Toivon talon kesätauko on 1.7.-2.8. Tulethan terveenä ruokailuun ja ruokajakoihin!

Ajanvaraus diakonian vastaanotolle ma, ti ja to klo 9-10 puhelinnumerosta 040 350 4901. Jos tarvitset ruokaa kotiin, ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Lasten ja nuorten leirien maksuvapautukset

Hankalassa taloudellisessa tilanteessa on mahdollista hakea maksuvapautusta seurakunnan järjestämistä lasten ja nuorten leireistä sekä rippikouluista. Maksuvapautusanomus täytetään ja toimitetaan seurakuntaan. Asian käsittelyn aikana diakoniatyöntekijä ottaa yhteyttä perheeseen.

Lisätiedot ja hakemukset kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko, 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Terhi-Maria Ekman, 040 776 2782, terhi-maria.ekman@evl.fi