Parisuhteen ja perheen kysymykset

Kirkon perhetyö auttaa ja myötäelää perheiden iloissa ja suruissa. Perheneuvontaan voi ottaa yhteyttä yksin tai yhdessä. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Sääksmäen seurakunnan jäsenet voivat ottaa yhteyttä Tampereen tai Hämeenlinnan perheneuvontaan Perhe- ja parisuhdeneuvonta

Perhe- ja parisuhdeasioissa apua voi pyytää myös diakoniatyöntekijä Inka Valtamolta, puh 040 744 1638, inka.valtamo@evl.fi.

Mitä teidän perheeseen kuuluu?

Miten Korona-viruksen aiheuttama poikkeustila tai muu huoli vaikuttaa perheessänne?

Onko arjessa, vanhemmuudessa, parisuhteessa, uusperheessä tms. joku asia mikä mietityttää tai aiheuttaa huolta, murhetta tai hämmennystä?

Muistathan, että yksin ei asioiden kanssa tarvitse jäädä.

Ota yhteys perhetyön diakoniatyöntekijään, niin mietitään asioita yhdessä

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Puolisosta eroaminen on prosessi, joka pitää sisällään monia vaiheita ja usein syviä ja vaikeita tunteita.

Ero on monivaiheinen prosessi

Seksuaalisuus on myönteinen elämänvoima läpi elämän. Siinä ollaan ihmisyyden ytimessä.

Seksuaalisuus on myönteinen elämänvoima

Jos joudut kohtaamaan omassa kodissasi väkivaltaa, älä jää asian kanssa yksin.

Myös perheväkivalta on ihmisoikeusrikkomus

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta