Hautojen kesähoidot

Hautaustoimi vastaa seurakunnan hautausmaiden viheralueiden hoidosta sekä hautainhoitorahaston hoitoon otettujen yksityisten hautojen hoidosta.

Hautojen hoitosopimus

Uusia haudanhoitotilauksia otetaan vastaan 15.4. 2020 saakka. Tilaukset p. 0400 933 014 klo 14-16 tai elsi.pirinen(at)evl.fi.

Haudanhoitosopimuksen voi tehdä yhdelle kesälle. Kesähoidosta tulee hoitokauden päätyttyä automaattisesti tarjouskirje seuraavan vuoden helmi-maaliskuussa, jolloin laskun maksamalla vahvistaa hoitosopimuksen jatkumisen tulevalle hoitokaudelle.

Haudanhoitosopimuksen voi tehdä yhdelle kesälle. Kesähoidosta tulee hoitokauden päätyttyä automaattisesti tarjouskirje seuraavan vuoden maalis-huhtikuussa, jolloin laskun maksamalla vahvistaa hoitosopimuksen jatkumisen tulevalle hoitokaudelle.

Haudan hoitamiseen liittyvät maksut 2020

Hautapaikkamaksut 2020