MUUALLA RIPPIKOULUN KÄYVÄT

Oma seurakunta -jakson tapaamiset

TAPAAMISET:

Ke 9.11. Kappelikirkko, Ehtoollisopetus rippikoululaisille klo 17 ja klo 18 messu yhdessä vanhemman kanssa, messun jälkeen lyhyt info.

To 8.12. Kappelikirkko, Kasteopetus rippikoululaisille klo 17 ja klo 18 messu yhdessä kummien kanssa.

Itsenäinen diakonitehtävä. Ohjeet annetaan infolilaisuudessa.

Su 29.1. Rippikoulupyhä, Sääksmäen kirkko klo 16.30 yhdessä huoltajan kanssa.

Ke 22.2. Nuorten ilta klo 18 seurakuntatalolla

TAI

To 23.2. OMG- raamattupiiri klo 18 seurakuntalolla.

YHTEYSHENKILÖ:

Lotta Maijala

Muualla rippikoulun käyvät

Tässä on rippikoulun kuuluvat muut tehtävät:

Diakoniatehtävä 2023 (jokainen rippikoululainen täyttää ja palauttaa oman ryhmän työntekijälle. Ohjeet tehtävän lopussa)

Jos olet poissa yhteisestä tapaamisesta, ole yhteydessä rippikoulusi työntekijöihin. Seuraavista tehtävistä saat ohjeet rippikoulusi työntekijöiltä.

Korvaava messukäynti

Ehtoollisopetus

Muualla rippikoulun käyvät

Sinulle, joka käyt rippikoulusi jossain muualla, kuuluu ennakkojakso omassa seurakunnassa. Näet tämän jakson ohjelman tältä samalta sivulta. Muistathan ilmoittautua myös omaan seurakuntaan rippikouluun tätä jaksoa varten. Sinun vaihtoehtosi ilmoittautumisen vaihtoehdoissa on "Muualla rippikoulun käyvät".