Nuutinpäivän messu

Nuutinpäivän messu Kappelikirkko

Pyhäpäivän aiheena Kasteen lahja. Liturgi Tuukka Kauhanen, saarna Kari Kauhanen, kanttorina Tomi Pöntinen. Laulu, Saara Tamminen. Messussa avustaa Päivi Isomäki. Kirkkokahvit ja seurat.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurat, eli tapahtuma jatkuu messun päätyttyä.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Helluntaisrk, vapaasrk, tsasouna, Kappelikirkko

Ekumeeninen kirkkovaellus

Lähtö Valkeakosken helluntaiseurakunnalta, josta Vapaakirkon ja tsasounan kautta Kappelikirkkoon. Jokaisessa pysähdyspaikassa lyhyt hartaus. Kulkuelauluna Maa on nin kaunis.

Messu, luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen

Pyhäpäivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Liturgia ja saarna Markku Antola, kanttoreina Helga Anttikoski ja Maaret Manni-Korpi. Messussa avustavat Juha Valkama, Ulla-Mari Hutko, Päivi Isomäki, Lotta Maijala, Marko Itkonen ja leiriläiset. Luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen.

Kappelikirkko

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta, pyhäpäivän aiheena on Jeesus herättää uskon. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Palveluryhmänä messussa on Gideonit.