Virsikulkuset Seurakuntatalo

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. 11.4. tutustumme seurakuntatalolla olevaan pääsiäispolkuun klo 13.30 alkaen. Poikkeuksellisesti ei kahvitarjoilua.

Mukaan kaikki laulamisesta kiinnostuneet! Ei tarvitse olla laulukokemusta; tämä on matalan kynnyksen ryhmä.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

ke 25.9.2019 klo 13.00 - ke 18.12.2019 klo 15.00

Kodeissa ja laitoksissa

VirrenViejät

VirrenViejät ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia, jotka vievät virren tai laulut ihmisten koteihin ja laitoksiin.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on matalan kynnyksen lauluryhmä, johon voit tulla laulamaan silloin, kun sinulle sopii. Laulamme virsikirjan aarrearkusta tuttuja ja tuntemattomia virsiä. Ryhmä on kaikille avoin; olet lämpimästi tervetullut! Kahvitarjoilu