Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai

Kauneimmat joululaulut - messu, 4. adventtisunnuntai Sääksmäen kirkko

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Tomi Pöntinen. Messussa avustaa viihdekuoro AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen.

Kauneimmat Joululaulut tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille.

Kuvassa AllaBellat (2017)

vt. seurakuntapastori

Kappelikirkko

Perhemessu Valomerkki, Kynttilänpäivä

Valomerkki -messun toimittaa Arni Hukari ja avustajana on Pirkko Pyyhtiä. Musiikista vastaa kanttori Kaisu Lehto. Kirkossa on esillä lasten askartelemia kynttilöitä.

Messu

3. sunnuntai ennen paastonaikaa, aiheena Ansaitsematon armo. Liturgi Juha Valkama, kanttorina Kaisu Lehto.

Kappelikirkko

Ikoni-ilta

3. sunnuntai ennen paastonaikaa, aiheena Ansaitsematon armo. Saarna Aija Kaartinen, kanttorina Markku Antola. Helmi-ikonien siunaaminen. Avustajina Terhi-Maria Ekman ja Elina Virtanen.