Jouluaaton aattohartaus

Jouluaaton aattohartaus Metsäkansan kirkko

Pyhäpäivän aihe: Lupaukset täyttyvät. Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski.

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä.

Hyvää joulua!

Kappelikirkko

Messu, Yhteisvastuukeräys alkaa

Kynttilänpäivä, aiheena Jumalan kirkkauden säteily. LIturgi Markku Antola, saarna Elina Virtanen ja kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Jouni Kivimaa.

Kappelikirkko

Perhemessu Valomerkki, Kynttilänpäivä

Valomerkki -messun toimittaa Arni Hukari ja avustajana on Pirkko Pyyhtiä. Musiikista vastaa kanttori Kaisu Lehto. Kirkossa on esillä lasten askartelemia kynttilöitä.

Messu

3. sunnuntai ennen paastonaikaa, aiheena Ansaitsematon armo. Liturgi Juha Valkama, kanttorina Kaisu Lehto.