Etsijän lukupiiri

ti 18.2. kello 17.00 - ti 18.2. kello 18.30
Seurakuntatalo

Oletko joskus lukenut jonkin merkityksellisen kirjan ja halunnut jakaa sen synnyttämiä ajatuksia toisten kanssa?

Etsijän lukupiiri on uusi keskustelupiiri jossa keskustellaan jostakin ennalta yhdessä valitusta kirjasta. Etsijän lukupiiri kokoontuu kerran kuussa seurakuntatalolle. Lukupiiriin ovat tervetulleita kaikki lukemisesta ja keskustelusta kiinnostuneet.Lukupiiriin voi tulla vaikka ei olisi lukenut kirjaa.

KIRJANA MAARIT ERONEN JA JANE JONES: KADUN KUKKA.
"KADUN KUKKA ON KYLMÄÄVÄ TOSITARINA IHMISKAUPAN UHRIN TAISTELUSTA ETELÄ- AFRIKASSA. KIRJA NOSTAA PÄÄHENKILÖNSÄ KAUTTA ESILLE YHDEN HMISKUNNAN IKIAIKAISISTA
VÄÄRYYKSISTÄ ELI IHMISKAUPAN. VAIKKA TARINA ON PAIKOIN HYVIN SYNKKÄ, SE TARJOAA TOIVOA LUKIJALLEEN: MISTÄ TAHANSA VOI SELVIYTYÄ. KRISTINUSKOLLA ON TÄSSÄ RATKAISEVA MERKITYS. KIRJA ON HYVIN KIRJOITETTU JA TARINA TEMPAA
LUKIJAN TÄYSIN MUKAANSA".

Vapaaehtoistoiminnan ja kansainvälisen työn koordinaattori