Kotimaanavun kautta voi auttaa paikallisesti

Tule mukaan, pienikin apu onnistuu ja auttaa!

www.kotimaanapu.fi

Sääksmäen seurakuntien diakoniatyö haastaa valkeakoskelaiset auttamaan

RUOKAKASSI VALKEAKOSKELAISILLE

Koronavirus näkyy lisääntyneenä ruoka-avun tarpeena.

Voisitko sinä auttaa vähävaraisia valkeakoskelaisia ja lahjoittaa ruokakassin?

Erityisesti vähävaraiset lapsiperheet ovat kovilla, kun koulut ovat kiinni, eivätkä lapset saa kouluruokailua. Apua tarvitaan kaikenikäisille yksinasuville ja ikäihmisille. Yhden ruokakassin hinta on 40 euroa ja tavoitteena on kerätä 2000 euron potti ruokakasseja varten. Pienikin lahjoitus auttaa!

Toimitamme lahjoitukset perille seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kautta.

TÄSTÄ PÄÄSET LAHJOITTAMAAN

Apuasi tarvitsevat vähävaraiset lapsiperheet, työttömät ja lomautetut. Ihmiset. Ruokakassin arvo 40 euroa.

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö auttaa vuosittain satoja valkeakoskelaisia eri tavoin: henkisesti, taloudellisesti ja hengellisesti.Ilmaista ruokaa jaetaan yhteistyössä Valkeakosken kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa ja tarvittaessa ruokakauppaan annetaan pieniä osto-osoituksia. Varsinkin joulun aikaan valkeakoskelaiset yhteisöt ja yksityiset ovat antaneet omastaan ja olleet osaltaan mukana auttamassa vähäosaisia.

Koronavirusepidemian myötä monen perheen ja yksinelävän asiat tulevat kurjistumaan entisestään. Yhdessä toimien voimme tukea näitä heikoimpia.Sääksmäen seurakunta on juuri liittynyt mukaan Kotimaanapu.fi-keräykseen, jonka yhteisillä internetsivuilla on käynnissä lukuisia paikallisia keräyksiä.Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö kerää tällä hetkellä yleistä ruokakassikeräystä kaikille avuntarvitsijoille, mutta jatkossa sivuilleilmestyy myös yksittäisille perheille ja yksineläville kohdennettuja keräyksiä.