Yhteisvastuu 2022 kerää lasten ja nuorten auttamiseen

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin.

Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen voit antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden. Keräys alkaa su 6.2.2022 ja kestää kalenterivuoden lopp uun 31.12.2022 asti.

VÄRITETTÄVÄT YHTEISVASTUU-LUKUJÄRJESTYKSET:

Lukujärjestykset ovat maksuttomia, mutta voit halutessasi osallistua Yhteisvastuuseen, katso maksuvaihtoehdot alta.

Voit tulostaa lukujärjestyksiä alla olevista linkeistä tai hakea tulostetun lukujärjestyksen Valkeakosken srk-talolta (os. Valkeakoskenkatu 27).

Väritettävä lukujärjestys kolmiot

Väritettävä lukujärjestys sydämet

Väritettävä lukujärjestys kukat

Pelaa vuoden 2022 Yhteisvastuu-muistipeliä täällä.

Lahjoita Yhteisvastuukeräykseen Sääksmäen seurakunnan kautta, niin autat samalla valkeakoskelaisia nuoria.

Yhteisvastuukeräyksen keräystuotoista 40 prosenttia lahjoitetaan Suomeen. Puolet Suomeen kohdistetuista keräystuotoista jää paikallisseurakunnille ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön.

Yhteisvastuun paikallisesta keräyspotista 20 % jää oman seurakunnan käyttöön.  Tämä summa käytetään projektiin, joka kohdistetaan koronasta kärsivien valkeakoskelaisten nuorten tukemiseen seurakunnan oppilaitostyön kautta.

MobilePay-numero: 31037

Nettilahjoitussivu: Yhteisvastuu/Sääksmäen seurakunta

Pankkisiirto:

Saaja: Kirkkopalvelut Yhteisvastuu, Viite: 302591

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

OP FI14 5000 0120 2362 28

Toisen puoliskon vuoden 2022 Suomeen kohdistettavasta keräystuotosta saa Lasten ja nuorten keskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa kehitetään matalan kynnyksen jalkautuvia palveluja tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Etsivän nuorisotyön SaapasLinkki avautuu uudessa välilehdessätoimintaa laajennetaan keräystuotolla uusille paikkakunnille ja uutuutena myös kouluihin. Valtakunnallisesti toimivan NettiSaappaan vapaaehtoiset hakeutuvat nuorten luo sosiaalisessa mediassa ja tarjoavat tarvittaessa keskusteluapua. Keräysvaroilla kehitetään myös MoottoripajaLinkki avautuu uudessa välilehdessä– sekä PerheystäväLinkki avautuu uudessa välilehdessä-toimintaa.

60 prosenttia keräystuotosta ohjataan kansainväliseen apuun Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastonLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta. Rahaston tuella hätäaputyö voidaan katastrofitilanteissa käynnistää nopeasti. Tämänvuotisessa keräyksessä huomioidaan erityisesti Kirkon Ulkomaanavun työ Etelä-Sudanissa, jonne sisällissotaa paenneet perheet ovat palaamassa pakolaisuudesta.

Yhteisvastuukeräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja vuonna 2022 Yhteisvastuu-piispana toimii Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen.

Sääksmäen seurakunnan Yhteisvastuun keräyspäällikkönä toimii diakoniatyöntekijä Inka Valtamo (040 7441638, inka.valtamo@evl.fi). Voit olla yhteydessä Inkaan kaikissa Yhteisvastuuseen liittyvissä asioissa. Yhteisvastuu-keräyksestä vastaa seurakunnassa tiimi, johon kuuluvat Inkan lisäksi asiantuntijavetäjänä vs. nuorisotyöntekijä Leena Uurainen, taloussihteeri Mari Koskenalusta, lastenohjaaja Sanna Jahn, suntio Irja Salminen, kanttori Maaret Manni-Korpi, seurakuntapastori ja Yhteisvastuu-maskotti Pirkko Pyyhtiä sekä tiedottaja Marjaana Paso.

Keräyslupa RA/2020/639, 1.9.2020 alkaen, voimassa toistaiseksi, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Seuraa Sääksmäen seurakunnan Yhteisvastuuta sosiaalisessa mediassa:

Sääksmäen srk:n nuoret

#yhteisvastuu2022, #lahjoitamullehuominen