Kappelikirkko

Kangaskatu 4 , 37600 Valkeakoski

Kappelikirkko

Kappelikirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Saarema, rakennettiin vuonna 1958 Valkeakosken hautausmaan yhteyteen. Kappelikirkko on peruskorjattu vuonna 2011 ja nykyisin siellä pidetään siunaustilaisuuksien lisäksi säännöllisesti jumalanpalveluksia ja se on suosittu myös pienempien konserttien pitopaikkana. Kirkko soveltuu myös vihkikirkoksi ja siellä voi pitää ristiäisiä.

Päätyikkunoiden lasimosaiikit on suunnitellut taiteilija Mikko Vuorinen. Vihkiryijy Helka valmistui vuonna 2013 ja sen ovat lahjoittaneet Valkeakosken Uudet Martat.

Kappelikirkkoon mahtuu 230 henkilöä. Eteisaulassa on mahdollista järjestää myös pienimuotoisa kahvituksia.

Kirkkosalissa 230 paikkaa.

Parkkipaikkoja hautausmaan edustalla 20.

Kappelikirkkoa voi varata kirkkoherranvirastosta numeroistaa 040 804 8856.

Vaativa pyörätuolireitti

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Messu

LIturgia ja saarna Markku Antola, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Messussa mukana SEKL:n nimikkolähettimme. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus seurakuntatalolla HUOM! Tilaisuuteen voi osallistua vain oireettomana ja terveenä. Alueellisten maskisuositusten mukaisesti kirkossa on käytettävä maskia.

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Kouluunlähtevien siunaaminen

Koululaisten ja eskareiden siunaaminen koulutielle. Kasvatuksen pappi Arni Hukari, Ulla-Mari Hutko, Simo Suontausta, Jetta Vihlman ja Janne Virtanen. HUOM! Tilaisuuteen voi osallistua vain oireettomana ja terveenä. Alueellisten maskisuositusten mukaisesti kirkossa on käyttettävä maskia.