Kappelikirkko

Kangaskatu 4 , 37600 Valkeakoski

Kappelikirkko

Kappelikirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Saarema, rakennettiin vuonna 1958 Valkeakosken hautausmaan yhteyteen. Kappelikirkko on peruskorjattu vuonna 2011 ja nykyisin siellä pidetään siunaustilaisuuksien lisäksi säännöllisesti jumalanpalveluksia ja se on suosittu myös pienempien konserttien pitopaikkana. Kirkko soveltuu myös vihkikirkoksi ja siellä voi pitää ristiäisiä.

Päätyikkunoiden lasimosaiikit on suunnitellut taiteilija Mikko Vuorinen. Vihkiryijy Helka valmistui vuonna 2013 ja sen ovat lahjoittaneet Valkeakosken Uudet Martat.

Kappelikirkkoon mahtuu 230 henkilöä. Eteisaulassa on mahdollista järjestää myös pienimuotoisa kahvituksia.

Kirkkosalissa 230 paikkaa.

Parkkipaikkoja hautausmaan edustalla 20.

Kappelikirkkoa voi varata kirkkoherranvirastosta numeroista 040 804 8854 ja 040 804 8856.

Vaativa pyörätuolireitti

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Valomerkki sanajumalanpalvelus, striimi

2. sunnuntai pääsiäisestä, Misericordia domini, Hyvä Paimen. Pastori Arni Hukari, musiikista vastaavat Saija Siuko ja Markku Antola. Avustajana toimii Jetta Vihlman ja striimausesta vastaa Eeli Ilomäki. Palveluryhmänä Gideonit.

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Messu, striimi

3. sunnuntai pääsiäisestä, aiheena Jumalan kansan koti-ikävä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Saija Siuko Striimaus Olli Riihitupa. Jumalanpalvelus toteutetaan ilman kirkkosalissa läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus on nähtävillä seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki myös jumalanpalvelusverkossa.fi