Kappelikirkko

Kangaskatu 4 , 37600 Valkeakoski

Kappelikirkko

Kappelikirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Saarema, rakennettiin vuonna 1958 Valkeakosken hautausmaan yhteyteen. Kappelikirkko on peruskorjattu vuonna 2011 ja nykyisin siellä pidetään siunaustilaisuuksien lisäksi säännöllisesti jumalanpalveluksia ja se on suosittu myös pienempien konserttien pitopaikkana. Kirkko soveltuu myös vihkikirkoksi ja siellä voi pitää ristiäisiä.

Päätyikkunoiden lasimosaiikit on suunnitellut taiteilija Mikko Vuorinen. Vihkiryijy Helka valmistui vuonna 2013 ja sen ovat lahjoittaneet Valkeakosken Uudet Martat.

Kappelikirkkoon mahtuu 230 henkilöä. Eteisaulassa on mahdollista järjestää myös pienimuotoisa kahvituksia.

Kirkkosalissa 230 paikkaa.

Parkkipaikkoja hautausmaan edustalla 20.

Kappelikirkkoa voi varata kirkkoherranvirastosta numeroista 040 804 8854 ja 040 804 8856.

Vaativa pyörätuolireitti

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Sanajumalanpalvelus, pyhäinpäivä

Aiheena Pyhien yhteys. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Tomi Pöntinen. Kolehti Valkeakosken karjalaiset ry. Sanajumalanpalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneiden Valkeakosken hautausmaahan haudattujen Sääksmäen seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään jokaiselle oma kynttilä. Kaikki lähiomaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Tässä tilaisuudessa ei jaeta ehtoollista.

Kangaskatu 4, 37600 Valkeakoski

Valomerkki -Loistava messu

23. sunnuntai helluntaista, aiheena Antakaa toisillenne anteeksi. Valomerkkiä toteuttamassa Arni Hukari, Pirkko Pyyhtiä ja Helga Anttikoski sekä avustajia. Kolehti: Lapsiperheiden vanhempien tukemiseen Nuori kirkko ry:n Perheystävätoiminnan kautta.