Seurakuntavaalit Sääksmäen seurakunnassa

Minkälainen on sinun kirkkosi? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä?

Mihin suuntaan toivot kotiseurakuntasi kehittyvän tulevaisuudessa? Haluaisitko toimia vapaaehtoisena? Mitä toiveita, mielipiteitä ja osaamista sinulla on? Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita. Yhdessä valitsemamme päättäjät kirkon hallintoon ohjaavat sen suuntaa ja toimintaa tulevaisuudessa.

Vaalitulokset https://www.seurakuntavaalit.fi/tulokset

Ehdokasasettelu on päättynyt 17.9.2018. Valitsijayhdityksiä ilmottautui 4 ja yhteensä niissä on 60 ehdokasta.

KAIKKI EHDOKKAAT LÖYTYVÄT TÄSTÄ LINKISTÄ

SEURAKUNTAVAALIEN VAALIKONE

ENNAKKOÄÄNESTYSPAIKAT

Tiedote - julkaistu 19.9.2018

Seurakuntavaaleissa 18.11.2018 valitaan Sääksmäen seurakunnan kirkkovaltuustoon 27 valtuutettua, jotka päättävät seuraavat 4 vuotta seurakunnan asioista.

Vaalien ennakkoäänestys on 6.−10.11.2018.

Lisätietoa vaaleista: www.seurakuntavaalit.fi

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.

Kuka voi olla ehdokas?

Ehdokkaaksi voi asettua konfirmoitu kirkon jäsen, joka

• täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018.
  • on seurakunnan jäsen viimeistään 17.9.2018.
  • antaa kirjallisen suostumuksen ehdokkaaksi asettumisesta
  • on kristillisestä vakaumuksestaan tunnettu
  • ei ole vajaavaltainen

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Vaalilautakunta ja äänestyspaikka

Kirkkovaltuusto on kokouksessaan 26.4.2018 asettanut  vaalilautakunnan, johon kuuluvat jäseninä Aulis Saarinen, Sirpa Loponen, Heikki Loponen, Kaarina Juvakka, Toivo Lehtonen, Helena Salminen ja Jorma Aalto sekä lisäksi varajäseninä siinä järjestyksessä, jonka mukaan he tulevat jäsenten sijaan, Ritva Kunnola, Tellervo Kiippa, Seppo Ollila, Jorma Murto, Esa Sorila, Pirkko Hakala ja Eila Hyökyvaara.

Vaalilautakunnan puheenjohtajaksi nimettiin Aulis Saarinen ja sihteeriksi Teemu Salminen.

Varsinaiseksi äänestyspaikaksi kirkkovaltuusto määräsi Valkeakosken seurakuntatalon osoitteessa Valkeakoskenkatu 27.

TT, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Tiedottaja
Viestintäpalvelut

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia