Re- For You- kuoron harjoitus

la 11.3. kello 10.00 - la 11.3. kello 16.00

Kuoron ensimmäinen harjoituspäivä.

Jos olet kiinnostunut tulemana mukaan, voit olla yhteydessä kanttori Maaret Manni-Korpeen. Erityisesti miesääniin toivotaan laulajia.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.