Seurakuntatalo

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon voit tulla mukaan silloin kun itsellesi sopii. Laulamme yksiäänisesti tuttuja ja vieraampia virsiä. Kaudella 2016-2017 tutustumme jokaisella kerralla myös Virsikirjan lisävihon virsiin. Tervetuloa! Kahvitarjoilu. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Aiempaa laulukokemusta ei tarvita; into ja halu laulamiseen riittää. Virsikulkuset on matalan kynnyksen paikka laulaa; mukaan voit tulla aina kun sinulle sopii.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.