Re- For You- kuoron harjoitus

Suomalaisen messun projektikuoron harjoitus

Harjoituspäivä kuorolaisille.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Apian kesäteatteri

Valon majatalo - Pekka Simojoki EtCetera

Vapaa pääsy, kolehti kuoron toiminnan tukemiseen.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.

Tampere-talo

Teatteriretki, Sovinto-musikaali

Retken hinta 55 €, sisältäen kuljetuksen Valkeakoskelta Tampere-talolle sekä lipun ja väliaikakahvit. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä Aunelle 050 336 8001. Esitys alkaa klo 17.00, kesto n. 100 min