Virsi- ja viini-ilta

to 27.7. kello 19.00 - kello 20.00

Virsi- ja viini-ilta

Salakapakka, Työväen Musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Toivottu Virsi- ja viini-ilta järjestetään jälleen! Yhteislaulutilaisuus, johon on vapaa pääsy. Omakustanteinen tarjoilu. Musisoimassa Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Sanna Saarinen ja Monika Välimäki. Illan juontaa Marko Itkonen. Järj. yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja viihtymään!

 

Kuva: Jorma Kääpä


Kanttori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.