Birgitan kirkkovaellus

Birgitan kirkkovaellus Metsäkansan kirkko

Pyhän Birgitan kirkko, Lempäälä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Birgitan kirkkovaellus on pyhiinvaellus, joka kutsuu tien kulkijoita taivaltamaan Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle kaikista ilman suunnista. Tapahtuma järjestetään jo 13. kerran yhteistyössä Lempäälän seurakunnan ja sen ympäristöseurakuntien kanssa. Vaelluspäivä päättyy yhteiseen messuun klo 19.

Tänä vuonna se kuljetaan jo 13 kerran. Vaellusreitit johtavat Birgitan polkua ja vesistöjä kohti Lempäälää ja Pyhän Birgitan kirkkoa. Viime vuosina mukana on ollut noin 150 vaeltajaa. Vaellus tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentymiseen luonnon keskellä.

Vaellusreittejä on useita erilaisia ja eripituisia. Vaeltajille on järjestetty Lempäälässä ruokailu, joka sisältyy vaelluksen osallistumismaksuun. Seurakuntatalolla on myös lepohuone, jossa voi levähtää hetkeksi.

Vaellus päättyy Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa klo 19 järjestettävään messuun. Messun jälkeen on järjestetty kuljetus Sääksjärvelle, Tampereelle ja Pirkkalaan sekä Metsäkansaan (ilmoittautuminen).

Vuoden 2017 uutuus on Sääksjärven reitillä mahdollisuus seurata reittiä ja hartauksia nettisovelluksella vaikka älypuhelimen kautta. Koska GPS vaatii paljon virtaa, tarkista akun varaus ennen lähtöä. Nettisovelluksen käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Karttoja Birgitan poluista saa Lempäälän kunnan palvelupisteestä (Tampereentie 8) ja Ideaparkin turistiesitehyllyistä.

ILMOITTAUTUMINEN 1.7.–21.8. nettilomakkeella. Nettilomake avautuu Lempäälässä 1.7.2017

Osallistujamaksu Birgitan kirkkovaellukselle on 10 €. Maksu sisältää opastetun vaelluksen ja ruokailun perillä. Osallistumismaksu maksetaan lähtöpaikassa mieluiten tasarahalla. Jokaisesta osallistumismaksusta tilitetään osa Tansaniaan rakennettavalle naisten Kimbilio-turvakodille.

Lisätietoja Birgitan vaelluksensta Lempäälän seurakunnan sivuilta

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Kohtaamispaikka

Kehitysvammaisten kerho

Kehitysvammaisten kerho kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 14-15 Kohtaamispaikalla osoitteessa Seurahuoneenkatu 4.

Messu, sadonkorjuun kiitosjuhla

18. sunnuntai helluntaista. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski.