Lenkkikirkko

Lenkkikirkko Kappelikirkko, Seurakuntatalo

Vanhan kirkon kivijalka, Valkeakoskenkatu 27, kaupungin kadut ja polut

"LENKKIKIRKKO - toivoa elämän arkeen" on liikuttava jumalanpalvelus keskiviikkoillassa ja kaupungin ytimessä. Kävellen kuule ja näkee herkemmin niin oman elämän kuin yhteisen arkemme kipupisteitä, toivonkaipuita ja ilonaiheita. Matkalla Vanhan kirkon kivijalalta Kappelikirkkoon toteutuu jumalanpalvelus, joka saattelee Kappelikirkon klo 19.30 ehtoollishetkestä seuraavan päivään ja elämän askeleeseen.

Kun haluat nauttia kesäillan tunnelmasta, ottaa aikaa itsesi kuulemiseen ja elämän tutkimiseen, on aika suunnata askeleet Lenkkikirkkoon. Mukaan voi tulla kaiken ikäiset ja kaiken kuntoiset, sillä askellus on verkkaista -ei siis mikään hikilenkki.

Seurakuntatalon vieressä Valkeakoskenkatu 27 on Vanhan kirkon kivijalka. Lenkkikirkkoon osallistujat kokoontuvat sen luona klo 18 ja yhteisen aloituksen jälkeen lähdemme kulkemaan riippusiltojen lenkin kautta Kappelikirkolle. Polku vie, tie kutsuu kulkemaan ja jumalanpalveluksen eri osat johdattavat elämän uudistumisen ja voimaantumisen lähteille. Pienet pysähdykset, hetken harjoitteet ja tekstimietiskelyt omaan verkkaiseen tahtiin kulkien valmistavat vastaanottamaan ehtoollisen ja liittymään osaksi yhteisöä ja yhteistä kokemusta.

Tie Kappelikirkon ehtoollishetkeen voi löytyä joku kerta toisen reitin kautta tai olla ihan oma polkusi suoraan työstä tai kodista piipahtamaan ja osallistumaan Lenkkikirkon ehtoollishetkeen klo 19.30 Kappelikirkossa, Kangaskatu 4.

Lenkkikirkko on olemisen tarkastelua, itsensä kuulemista ja arjen keskellä levähtämistä ikiaikaisen luomisen äänen huokaillessa kanssamme.

Tule mukaan ja ota kaverisikin yhteiselle matkalle!

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Kansanlaulumessu

13. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, parantajamme. Liturgina Markku Antola ja kanttorina Tomi Kujansuu. Esilaulajina kansanlaulumessussa Urisevat Ukot ja palveluryhmänä on Kristillinen työväenyhdistys ry. - Messun jälkeen kirkkokahvit kellotapulissa.

Kappelikirkko

Iltakirkko

13. sunnuntai helluntaista, aiheena Jeesus, parantajamme. Liturgina Lotta Maijala ja kanttorina Laura Salminen.

Sorrila

Vauvakahvila

Tule tapaamaan muita äitejä ja isiä vauvojensa kanssa rennosti kahvikupin äärelle.