MAJATALO

MAJATALO Kappelikirkko

Syyskuun Majatalossa teemana on TUNTEITA JA TUOKSUA - kristityn kielletyt ja kätketyt tunteet. Kirkkoillan aikana tutkailemme tunteita ja tuntemuksia monilla tavoilla ja aisteilla rennossa yhteisolon hetkessä. Illassa on musiikkia, tarjoilua, puheenvuoroja, rukousta ja yhteislaulua. Lapsille omaa oheistekemistä.

Majatalo on rento ja vapaamuotoinen kirkkoilta kaikenikäisille.
Vaikka kirkkoilta alkaakin iltakuudelta ja päättyy tiukan tavoitteellisesti varttia vaille kahdeksan, on iltaan lupa ja mahdollisuus tulla oman aikataulun mukaan, viipyä sen aikaa, kuin hyvältä tuntuu ja mukavin miettein jatkaa elämässä eteenpäin.

Illan aluksi on noin 20 minuutin teemaan johdatteleva osuus.
Sen jälkeen on aika yhteiselle olemiselle tarjoilun ja jutustelun äärellä. Illan teemallinen syventävä osuus alkaa noin 18.40 jälkeen, joten jos pääset tulemaan alkamisen jälkeen, ehdit hyvin mukaan. Illan päätteeksi on rukousosa, joka alkaa 19.30 aikaan, joten jättämällä esirukouspyyntösi, olet ajatuksinesi mukana yhteisessä rukouksessa, vaikka askeleet suuntaisivatkin jo kotiin päin. Tulla, olla ja mennä omanoloisena, ainutlaatuisena ja omaan tahtiin on siis aivan luvallista.

Tunteita ja tuoksua - kristityn kielletyt ja kätketyt tunteet illassa tuntemisen merkityksellisyydestä juttelee Päivi Stelin-Valkama ja muusikkona on Juhani Iso J  Fredrikson.

Majataloillat suunnitelee ja valmistelee Majatalotiimi, johon olet lämpimästi tervetullut mukaan rakentamaan tulevia Majataloja. Lähetä tekstiviesti 0400 515 648 / Teemu ja kerro siinä halukkuutesi tulla tiimiin mukaan. Vastauksena tulee kutsu seuraavaan tiimitapaamiseen.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia