Let's be happy- tunnelmia juutalaisuudesta- konsertti

su 8.10. kello 18.00

Sääksmäen kirkko

Päivi Marko, laulu ja piano, Milto Marko, klarinetti, Osmo Lötjönen, laulu ja Varpu Haavisto sello. Vapaa pääsy, kolehti. Ohjelmistossa hengellistä, juutalaista musiikkia.

Kolehdin tuotto holokaustista selvinneiden juutalaisvanhusten hyväksi Haifassa sijaitsevan Shavei Zion- seurakunnan organisoimaan vanhustyöhön. Mukana kirkkoherra Markku Antola. Tervetuloa!


Kanttori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea. 

Katso myös

pe 2.11. klo 18.00

Sääksmäen kirkko

Jääkukkia- konsertti

Konsertissa esiintyvät Valkeakosken musiikkiopistolaiset.
su 4.11. klo 15.00 -17.00

Tietotien lukio

Nina Åströmin konsertti

Järjestäjinä Valkeakosken kristilliset seurakunnat: Helluntaiseurakunta, Vapaaseurakunta, Sääksmäen seurakunta ja Kotiseurakunta
su 2.12. klo 18.00 -19.30

Sääksmäen kirkko

Oi muistatko vielä sen virren- konsertti Samuli Edelmann ja Jukka Perko

Suosittu kaksikko konsertoi nyt Valkeakoskella!