Let's be happy- tunnelmia juutalaisuudesta- konsertti

Päivi Marko, laulu ja piano, Milto Marko, klarinetti, Osmo Lötjönen, laulu ja Varpu Haavisto sello. Vapaa pääsy, kolehti. Ohjelmistossa hengellistä, juutalaista musiikkia.

Kolehdin tuotto holokaustista selvinneiden juutalaisvanhusten hyväksi Haifassa sijaitsevan Shavei Zion- seurakunnan organisoimaan vanhustyöhön. Mukana kirkkoherra Markku Antola. Tervetuloa!

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Jääkukkia- konsertti

Konsertissa esiintyvät Valkeakosken musiikkiopistolaiset.

Tietotien lukio

Nina Åströmin konsertti

Järjestäjinä Valkeakosken kristilliset seurakunnat: Helluntaiseurakunta, Vapaaseurakunta, Sääksmäen seurakunta ja Kotiseurakunta

Oi muistatko vielä sen virren- konsertti Samuli Edelmann ja Jukka Perko

Suosittu kaksikko konsertoi nyt Valkeakoskella!