Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää

Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on kaikille avoin kahvila ja kokoontumispaikka keskellä Valkeakoskea Seurahuoneenkadulla. Tule kahville ja rupattelemaan päivän kuulumiset!

Kohtaamispaikka on avoinna joka tiistai ja perjantai klo 10-13. Kohtaamispaikalla emännöivät vapaaehtoiset emännät jotka valmistavat herkuliset tarjottavat. Kahvista voi maksaa vapaaehtoisen maksun joka käytetään vähävaraisten perheiden tukemisen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kohtaamispaikalla vierailee seurakunnan työntekijöitä. Hartaus pidetään klo 11.

Samassa paikassa toimii Valkeakosken kaupunkin Lähitori maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15. Lähitorilla on monenlaista ohjelmaa ja vierailijoita.

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!