Messu, itsenäisyyspäivän juhlamessu

Messu, itsenäisyyspäivän juhlamessu Sääksmäen kirkko

Kiitos isänmaasta! Messun toimittaa kirkkoherra Markku Antola ja kanttoreina ovat Matti Huomo ja Maaret Manni-Korpi. Messussa avustaa diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa ja partiolaiset. Musiikkiryhmänä Re-For-You.

Kirkkokahvit kirkontuvalla.

Jumalanpalveluksen edellä on seppeleenlasku sankarihaudalle klo 9.45. Haudoilla on kunniavartio.

Itsenäisyyspäivän seppeleenlaskut keskiviikkona 6.12.2017 ovat seuraavasti:

klo 9.00     Metsäkansan hautausmaalla

klo 9.45     Sääksmäen hautausmaalla

klo 10.00    P. E. Svinhufvudin muistomerkki Rapolan kartanolla

klo 11.50    Hautausmaalle saapuvan kulkueen vastaanotto kaupungintalolla

klo 12.00    Valkeakosken hautausmaalla

Seppeleiden laskussa esiintyy Kansallisten Seniorien Laulajat.Linja-auto yhteistalon parkkipaikalta lähtee klo 8.30 kohti Metsäkansaa. Linja-autoon mahtuu esiintyjien lisäksi myös yleisöä. Kuljetus on maksuton.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kansanlaulumessu

13. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, parantajamme. Liturgina Markku Antola ja kanttorina Tomi Kujansuu. Esilaulajina kansanlaulumessussa Urisevat Ukot ja palveluryhmänä on Kristillinen työväenyhdistys ry. - Messun jälkeen kirkkokahvit kellotapulissa.