Messu, itsenäisyyspäivän juhlamessu

Messu, itsenäisyyspäivän juhlamessu Sääksmäen kirkko

Kiitos isänmaasta! Messun toimittaa kirkkoherra Markku Antola ja kanttoreina ovat Matti Huomo ja Maaret Manni-Korpi. Messussa avustaa diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa ja partiolaiset. Musiikkiryhmänä Re-For-You.

Kirkkokahvit kirkontuvalla.

Jumalanpalveluksen edellä on seppeleenlasku sankarihaudalle klo 9.45. Haudoilla on kunniavartio.

Itsenäisyyspäivän seppeleenlaskut keskiviikkona 6.12.2017 ovat seuraavasti:

klo 9.00     Metsäkansan hautausmaalla

klo 9.45     Sääksmäen hautausmaalla

klo 10.00    P. E. Svinhufvudin muistomerkki Rapolan kartanolla

klo 11.50    Hautausmaalle saapuvan kulkueen vastaanotto kaupungintalolla

klo 12.00    Valkeakosken hautausmaalla

Seppeleiden laskussa esiintyy Kansallisten Seniorien Laulajat.Linja-auto yhteistalon parkkipaikalta lähtee klo 8.30 kohti Metsäkansaa. Linja-autoon mahtuu esiintyjien lisäksi myös yleisöä. Kuljetus on maksuton.

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kappelikirkko

Messu, Mikkelinpäivä

Messun toimittaa Juha Valkama, kanttorina on Tomi Kujansuu. Palveluryhmänä Monta oksaa - yksi puu.

Viittomakielinen messu, Kuulovammaisten kirkkopyhä

Pyhäpäivän aihe: Usko ja epäusko. Liturgi Markku Antola, saarna kuurojen pappi Marja-Liisa Saukkonen ja avustamassa Jouni Kivimaa. Musiikkiryhmänä Käsikkäin- Viittomakuoro, joht. Tuula Pulkkinen

Kappelikirkko

Isän sylissä -messu

Pyhäpäivän aiheena Usko ja epäusko. Liturgi Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Helga Anttikoski.