Musiikkiopiston joulukonsertti

Musiikkiopiston joulukonsertti Kappelikirkko

Valkeakosken musiikkiopistolaisten jouluinen konsertti.

Vapaa pääsy; tervetuloa! Kolehti Suomen lähetysseuran kautta kehitysmaiden nuorten auttamiseen.

Valkeakosken musiikkiopisto

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

la 27.10. klo 15.00 -2.00

Kappelikirkko, Seurakuntatalo, Kohtaamispaikka , seurakuntatalo, Kohtaamispaikka, Ravintola Stella ja Kappelikirkko

USKON YÖ -tapahtuma

Uskon yö ensimmäistä kertaa Valkeakoskella - tapahtumia eri toimipisteissä Valkeakoski-päivänä. Teemana Sovinto ja armollisuus- itseni, lähimmäiseni ja Jumalani kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kappelikirkko

Iltakirkko, Perheen sunnuntai

Pyhäpäivä: Perheen sunnuntai Pyhäpäivän aihe: Perhe, Jumalan luomislahja Liturgina Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Helga Anttikoski. Avustajina Jetta Vihlman ja Janne Virtanen. Mukana myös Valkeakosken musiikkiopistolaisia.

Jääkukkia- konsertti

Konsertissa esiintyvät Valkeakosken musiikkiopistolaiset.