Musiikkiopiston joulukonsertti

Musiikkiopiston joulukonsertti Kappelikirkko

Valkeakosken musiikkiopistolaisten jouluinen konsertti.

Vapaa pääsy; tervetuloa! Kolehti Suomen lähetysseuran kautta kehitysmaiden nuorten auttamiseen.

Valkeakosken musiikkiopisto

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kappelikirkko

Messu

Messu. 3. adventtisunnuntai. Tehkää tie Kuninkaalle. Juha Valkama, saarnaa Marko Itkonen, kanttorina Helga Anttikoski, avustaa Ilmari Veima. Mukana rippikouluryhmiä.

Valoa pimeään- konsertti, Valkeakosken Mieslaulajat joht. Enni Kyttänen

Tervetuloa Valkeakosken Mieslaulajien joulukonserttiin!