Musiikkiopiston joulukonsertti

to 14.12. kello 18.00

Musiikkiopiston joulukonsertti Kappelikirkko

Valkeakosken musiikkiopistolaisten jouluinen konsertti.

Vapaa pääsy; tervetuloa! Kolehti Suomen lähetysseuran kautta kehitysmaiden nuorten auttamiseen.


Järjestäjä

Valkeakosken musiikkiopisto

Kanttori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea. 

Katso myös

la 27.10. klo 15.00 -2.00

Kappelikirkko, Seurakuntatalo, Kohtaamispaikka , seurakuntatalo, Kohtaamispaikka, Ravintola Stella ja Kappelikirkko

USKON YÖ -tapahtuma

Uskon yö ensimmäistä kertaa Valkeakoskella - tapahtumia eri toimipisteissä Valkeakoski-päivänä. Teemana Sovinto ja armollisuus- itseni, lähimmäiseni ja Jumalani kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!
su 28.10. klo 18.00 -19.15

Kappelikirkko

Iltakirkko, Perheen sunnuntai

Pyhäpäivä: Perheen sunnuntai Pyhäpäivän aihe: Perhe, Jumalan luomislahja Liturgina Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Helga Anttikoski. Avustajina Jetta Vihlman ja Janne Virtanen. Mukana myös Valkeakosken musiikkiopistolaisia.
pe 2.11. klo 18.00

Sääksmäen kirkko

Jääkukkia- konsertti

Konsertissa esiintyvät Valkeakosken musiikkiopistolaiset.