Messu, uudenvuodenaatto

Messu, uudenvuodenaatto Sääksmäen kirkko

1. sunnuntai joulusta, aiheena Pyhä perhe. Uudenvuodenaatto. Liturgina messussa on kirkkoherra Markku Antola, avustajana Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Matti Huomo. Kirkkokahvit Pappilanniemessä.

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina. (evl.fi)

Kirkkoherra Markku Antolan 60-vuotissyntymäpäiväkahvit messun jälkeen Pappilanniemessä klo 11.30. Tervetuloa!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kansanlaulumessu

13. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, parantajamme. Liturgina Markku Antola ja kanttorina Tomi Kujansuu. Esilaulajina kansanlaulumessussa Urisevat Ukot ja palveluryhmänä on Kristillinen työväenyhdistys ry. - Messun jälkeen kirkkokahvit kellotapulissa.