Antti Railio- Kirkkokonserttikiertue 2018

Antti Railio esiintyy huhtikuussa kaikkiaan seitsemän paikkakuntaa kattavalla kirkkokonserttikiertueella. Laulaja esittää konserteissa tunnetuimpia kappaleitaan ja muita herkkiä tulkintoja kirkkojen tarjoamissa tunnelmallisissa puitteissa.

Voimakasäänisenä tulkitsijana tunnettu Railio on aiemmin konsertoinut kirkoissa suuren menestyksen saattelemana. Päätös kokonaiselle omalle kiertueelle lähtemisestä kypsyi nopeasti:

"Kirkoissa on aina ollut mahtava laulaa, koska niiden akustiikka antaa lisää voimaa äänelle. Toivon ja uskon, että hyvä fiilis välittyy myös yleisöön ja siksi settilistaan onkin otettu läpileikkaus omasta musasta ja päälle henkilökohtaisia suosikkeja muiden tuotannosta. En malta odottaa!" - Antti hekumoi.

Antti Railion kirkkokonserttikiertue 2018:

Ke 4.4. Vaasan kirkko
To 5.4. Sääksmäen kirkko
Pe 6.4. Kauhajoen kirkko
La 7.4. Oulun tuomiokirkko
Su 8.4. Lakeuden risti, Seinäjoki
Pe 13.4. Mikaelinkirkko, Turku
La 14.4. Lähetyskirkko, Helsinki

Liput myynnissä nyt: http://bit.ly/2Ielswn

Ovet klo 18:00
Konsertti klo 19:00

Liput ovelta 25€, mikäli jäljellä. Tervetuloa!

Master Events ja Antti Railio Official Fanpage

Sananvapauden tori, Työväen musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Virsi- ja viini-ilta

Tervetuloa laulamaan yleisön toivomia virsiä yhdessä bändin säestyksellä!
pe 26.7.2019 klo 14.00 - la 27.7.2019 klo 19.00

Myllysaari

Naisten pankki Työväen Musiikkitapahtumassa

naisten pankki mukana jälleen Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatorilla. Tule kahville!

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileiriläiset musisoivat kesäillassa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan!