Yhteisvastuun iltakirkko musiikin siivin

Musiikkipitoinen iltakirkko järjestetään yhteistyössä Valkeakosken musiikkiopiston kanssa. Illassa musiikkia eri soittimin; mm. piano, viulu, kantele jne. Myös laulajia mukana. Diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa kertoo yhteisvastuukeräyksen kohteesta, pastori Pirkko Pyyhtiä johdattelee päivän aiheeseen ja kanttori Maaret Manni- Korpi toimii esilaulajana. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja auttamaan lähimmäisiä.

Kolehtituotolla tuetaan Yhteisvastuukeräystä, jolla torjutaan nälänhätää. Tässä iltakirkossa ei ole ehtoollista.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.