Yhteisvastuun iltakirkko musiikin siivin

Musiikkipitoinen iltakirkko järjestetään yhteistyössä Valkeakosken musiikkiopiston kanssa. Illassa musiikkia eri soittimin; mm. piano, viulu, kantele jne. Myös laulajia mukana. Diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa kertoo yhteisvastuukeräyksen kohteesta, pastori Pirkko Pyyhtiä johdattelee päivän aiheeseen ja kanttori Maaret Manni- Korpi toimii esilaulajana. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja auttamaan lähimmäisiä.

Kolehtituotolla tuetaan Yhteisvastuukeräystä, jolla torjutaan nälänhätää. Tässä iltakirkossa ei ole ehtoollista.

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäellä asuvia ikäihmisiä, mutta tervetulleita ovat kaikki eri puolilla Valkeakoskella asuvat.

Sassin kerhotila

Pelit ja leikit -kerho

Kerhossa pelaillaan ja leikitään kerholaisten omia toiveita huomioiden. Kerho on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Nuorten ilta

Kokoonnutaan seuriksen nuorisotilassa.