Yhteisvastuun iltakirkko musiikin siivin

su 8.4. kello 18.00
Sääksmäen kirkko

Musiikkipitoinen iltakirkko järjestetään yhteistyössä Valkeakosken musiikkiopiston kanssa. Illassa musiikkia eri soittimin; mm. piano, viulu, kantele jne. Myös laulajia mukana. Diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa kertoo yhteisvastuukeräyksen kohteesta, pastori Pirkko Pyyhtiä johdattelee päivän aiheeseen ja kanttori Maaret Manni- Korpi toimii esilaulajana. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja auttamaan lähimmäisiä.

Kolehtituotolla tuetaan Yhteisvastuukeräystä, jolla torjutaan nälänhätää. Tässä iltakirkossa ei ole ehtoollista. 


Ota yhteyttä

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.