Luentoilta; Kohtaamisia Kristuksen kanssa

Seurakuntatalo

Illan aiheena "Ylösnousseen seurassa, Sovinnon sanoma". Juha Valkama alustaa. Kahvitkin juodaan.

Pääsiäinen on kristikunnan suurin juhla. Jeesus on voittanut synnin ja kuoleman vallan. Hän tuo sovinnon Jumalan kanssa ja myös ihmisten keskuuteen. Tämä jälkimmäinen sanoma meiltä usein unohtuu. Maailma on täynnä synnin ja kuoleman tekoja. Olemme muistelleet mm. v. 1918 tapahtumia. Voisiko sovinnon henki luoda aitoa lähimmäisyyttä ja hyvää yhteistä elämää keskuudessamme?

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Kohtaamispaikka

Kehitysvammaisten kerho

Kehitysvammaisten kerho kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 14-15 Kohtaamispaikalla osoitteessa Seurahuoneenkatu 4.

Seurakuntatalo

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.