Iltakirkko

su 13.5. kello 18.00 - kello 19.15

Iltakirkko Metsäkansan kirkko

Äitienpäivän iltakirkon aiheena on Pyhän Hengen odotus. Liturgina on Juha Valkama, kanttorina Tuija Peltokoski. Messussa avustaa Valkeakosken Gideonit.

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä. (evl.fi)


Johtava kappalainen
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Katso myös

su 21.10. klo 10.00 -11.30

Metsäkansan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messuryhmänä eerolalaisia; ehtoollisavustajana Kaarina Juvakka, tekstinlukijat Marjatta Koponen ja Salme Niska; esirukous Marja-Leena Kankaanpää ja Seija Hosio. Kirkkokahvit.
su 21.10. klo 18.00 -19.00

Kappelikirkko

Messu, Vastuuviikko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Elina Virtanen ja Naisten Pankin Valkeakosken osaston väkeä.
su 28.10. klo 18.00 -19.15

Kappelikirkko

Iltakirkko, Perheen sunnuntai

Pyhäpäivä: Perheen sunnuntai Pyhäpäivän aihe: Perhe, Jumalan luomislahja Liturgina Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Helga Anttikoski. Avustajina Jetta Vihlman ja Janne Virtanen. Mukana myös Valkeakosken musiikkiopistolaisia.