Ressaamatta Raamattua ilta

Ressaamatta Raamattua ilta Kappelikirkko

Mitäpä jos Raamatun lukeminen olisikin yllättävää ja omakohtaista? Entä, jos omien löytöjen jakaminen innostaisi muita? Ja miten upeita havaintoja muut olivatkaan tehneet! Ressaamatta Raamattua illassa on kaikkea tätä. Keitettäiskö vielä kahvit? Eikun vietetään ehtoollinen! Tai molemmat.

Ressaamatta Raamattua illassa kokoonnutaan yhteen kertomaan omista löydöistä ja havainnoista liittyen samaan raamatunkohtaan, jota kukin on lukenut tahollaan.  Illassa oikea ja merkityksellinen kokemus on juuri sinun oma ajatus ja mielikuva, jonka koit Raamattua lukiessasi.

Illassa kuulemme toistemme ajatuksia Johanneksen evankeliumin 15:1-5 kohdasta. Kuulemme ja kuuntelemme - kommentoinnit ja arvostelut jätetään kokonaan pois!

Raamatunkohtaan pääset tästä: http://raamattu.fi/1992/Joh.15.html

Lukiessasi seuraa tässä kuvassa annettuja ohjeita:
Raamatunlukuohje Ressaamatta Raamattua

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Rukouspiiri

Laulu- ja rukoushetki

Rukouspiiri

Laulua, rukousta, keskustelua

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!