Ressaamatta Raamattua ilta

to 17.5. kello 18.00 - kello 19.30

Ressaamatta Raamattua ilta Kappelikirkko

Mitäpä jos Raamatun lukeminen olisikin yllättävää ja omakohtaista? Entä, jos omien löytöjen jakaminen innostaisi muita? Ja miten upeita havaintoja muut olivatkaan tehneet! Ressaamatta Raamattua illassa on kaikkea tätä. Keitettäiskö vielä kahvit? Eikun vietetään ehtoollinen! Tai molemmat.

Ressaamatta Raamattua illassa kokoonnutaan yhteen kertomaan omista löydöistä ja havainnoista liittyen samaan raamatunkohtaan, jota kukin on lukenut tahollaan.  Illassa oikea ja merkityksellinen kokemus on juuri sinun oma ajatus ja mielikuva, jonka koit Raamattua lukiessasi.

Illassa kuulemme toistemme ajatuksia Johanneksen evankeliumin 15:1-5 kohdasta. Kuulemme ja kuuntelemme - kommentoinnit ja arvostelut jätetään kokonaan pois!

Raamatunkohtaan pääset tästä: http://raamattu.fi/1992/Joh.15.html

Lukiessasi seuraa tässä kuvassa annettuja ohjeita:
Raamatunlukuohje Ressaamatta Raamattua
 


Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Katso myös

to 18.10. klo 18.00

Sääksmäen kirkko

Rukouspiiri

Laulu- ja rukoushetki
to 18.10. klo 18.00

Sääksmäen kirkko

Rukouspiiri

Laulua, rukousta, keskustelua
pe 19.10. klo 10.00 -13.00

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!