Iltakirkko, Helluntaipäivä, Kaatuneitten muistopäivä

Iltakirkko, Helluntaipäivä, Kaatuneitten muistopäivä Kappelikirkko

Liturgina Teemu Salminen, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Messussa avustavat Terhi-Maria Ekman ja Marko Itkonen. Rippikouluryhmä Ripari3.

Kaatuneitten muistopäivän seppeltenlaskut ovat tänä vuonna sunnuntaina 20.5.2018 hautausmailla seuraavasti:

klo 9.00     Metsäkansan hautausmaalla

klo 9.45     Sääksmäen hautausmaalla

klo 12.00    Valkeakosken hautausmaalla

Valkeakosken Puhallinsoittajat esiintyvät kaikilla hautausmailla. Linja-auto lähtee Yhteistalon parkkipaikalta klo 8.30 kohti Metsäkansaa.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Nuorten ilta

Kokoonnutaan seuriksen nuorisotilassa.

Metsäkansan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messuryhmänä eerolalaisia; ehtoollisavustajana Kaarina Juvakka, tekstinlukijat Marjatta Koponen ja Salme Niska; esirukous Marja-Leena Kankaanpää ja Seija Hosio. Kirkkokahvit.

Kappelikirkko

Messu, Vastuuviikko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Elina Virtanen ja Naisten Pankin Valkeakosken osaston väkeä.