Messu, Helluntai, Kaatuneitten muistopäivä

Messu, Helluntai, Kaatuneitten muistopäivä Sääksmäen kirkko

Liturgina messussa on Markku Antola ja kanttorina Matti Huomo. Messussa avustavat Ulla-Mari Hutko, Marko Itkonen, Jarno Jalonen, Lotta Maijala ja Päivi Isomäki. Musiikkiryhmä Valkeakosken kirkkokuoro, joht. Matti Huomo. Messussa siunataan tehtäväänsä tulevan kesän isoset. Kirkkokahvit.

Messuun on maksuton linja-autokuljetus kaupungista Valkeakosken liikenteen autolla.

Lähtö klo 9 Mäntylän  K-market -Kaakonojantie–Salomaantie-Eerolantie–Kangasalantie– Pohjakorventie–Kenraalintie– Kenraalintori– Lempääläntie– Valtakatu– seurakuntatalo–Apiankatu–Sointulan kierros–Apiankatu–vapaa-aikakeskuksen pysäkki 9.20- Sääksmäentie–vanhaa tietä Sääksmäen kirkolle.

Paluu samaa reittiä, lähtö klo 11.40.

Kaatuneitten muistopäivän seppeltenlaskut ovat tänä vuonna sunnuntaina 20.5.2018 hautausmailla seuraavasti:

klo 9.00     Metsäkansan hautausmaalla

klo 9.45     Sääksmäen hautausmaalla

klo 12.00    Valkeakosken hautausmaalla

Valkeakosken Puhallinsoittajat esiintyvät kaikilla hautausmailla. Linja-auto lähtee Yhteistalon parkkipaikalta klo 8.30 kohti Metsäkansaa.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Kansanlaulumessu

13. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, parantajamme. Liturgina Markku Antola ja kanttorina Tomi Kujansuu. Esilaulajina kansanlaulumessussa Urisevat Ukot ja palveluryhmänä on Kristillinen työväenyhdistys ry. - Messun jälkeen kirkkokahvit kellotapulissa.

Kappelikirkko

Messu

14. sunnuntai helluntaista, aiheena Lähimmäinen. Liturgina Teemu Salminen ja kanttorina Laura Salminen.