Yhteislauluja Apialla

Yhteislauluja Apialla

Apian kesäteatteril

Suvilinnun lauluilta kokoaa yhteislaulun ystäviä Apian kesäteatterille. Tutut ja osin yllättävätkin kesän tunnelmakuviin liittyvät laulut muistoja ja virittävät kesän odotukseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kolehtiin osallistumalla voi tukea KUAn työtä Nepalin koululaisten parissa.

Suvivirren sunnuntain ilta ja tutut sävelet. Kesäillan tunnelmia ja harmonikan haikeutta. Yhdessä laulettu on vahvasti koettu. Näistä rakentuu Sääksmäen seurakunnan, Valkeakosken musiikkiopiston ja Valkeakosken kaupungin kanssa yhteistyössä syntyvä lauluilta.

Illassa kerätään vapaaehtoinen kolehti Kirkon Ulkomaanavun työn tukemiseen Nepalin koululaisten parissa.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Apian kesäteatteri

Valon majatalo - Pekka Simojoki EtCetera

Vapaa pääsy, kolehti kuoron toiminnan tukemiseen.