Kesän kaikuja- konsertti

Kesän kaikuja- konsertti Sääksmäen kirkko

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Päivölän musiikkileiri

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Valoa pimeään- konsertti, Valkeakosken Mieslaulajat joht. Enni Kyttänen

Tervetuloa Valkeakosken Mieslaulajien joulukonserttiin!

Ritvalan Köörin joulukonsertti

Ritvalan Köörin perinteinen tapaninpäivän konsertti; kuoron johtajana Sari Metsäkylä-Tuominen.