Iltakirkko

Iltakirkko Metsäkansan kirkko

12. sunnuntai helluntaista. Pyhän aiheena Itsensä tutkiminen. Liturgina Laura Suokas ja kanttorina Matti Huomo.

Tervetuloa iltakirkkoon Metsäkansaan!

Metsäkansan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messuryhmänä eerolalaisia; ehtoollisavustajana Kaarina Juvakka, tekstinlukijat Marjatta Koponen ja Salme Niska; esirukous Marja-Leena Kankaanpää ja Seija Hosio. Kirkkokahvit.

Kappelikirkko

Messu, Vastuuviikko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Elina Virtanen ja Naisten Pankin Valkeakosken osaston väkeä.

Kappelikirkko

Iltakirkko, Perheen sunnuntai

Pyhäpäivä: Perheen sunnuntai Pyhäpäivän aihe: Perhe, Jumalan luomislahja Liturgina Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Helga Anttikoski. Avustajina Jetta Vihlman ja Janne Virtanen. Mukana myös Valkeakosken musiikkiopistolaisia.