Messu

Messu Kappelikirkko

12. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aiheena Itsensä tutkiminen. Liturgina Markku Antola ja kanttorina Laura Salminen. Avustava pappi messussa Matti Neulanen ja suntiona on Irja Salminen.

Seuraavana sunnuntaina 19.8. klo 10 messu Sääksmäen kirkossa ja iltakirkko klo 18 Kappelikirkossa.

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Metsäkansan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messuryhmänä eerolalaisia; ehtoollisavustajana Kaarina Juvakka, tekstinlukijat Marjatta Koponen ja Salme Niska; esirukous Marja-Leena Kankaanpää ja Seija Hosio. Kirkkokahvit.

Kappelikirkko

Messu, Vastuuviikko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Elina Virtanen ja Naisten Pankin Valkeakosken osaston väkeä.
la 27.10. klo 15.00 -2.00

Kappelikirkko, Seurakuntatalo, Kohtaamispaikka , seurakuntatalo, Kohtaamispaikka, Ravintola Stella ja Kappelikirkko

USKON YÖ -tapahtuma

Uskon yö ensimmäistä kertaa Valkeakoskella - tapahtumia eri toimipisteissä Valkeakoski-päivänä. Teemana Sovinto ja armollisuus- itseni, lähimmäiseni ja Jumalani kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!