Messu, EKL:n Pirkanmaan piirin kirkkopäivä

Messu, EKL:n Pirkanmaan piirin kirkkopäivä Sääksmäen kirkko

Messun toimittaa Markku Antola ja kanttorina on Laura Salminen. Avustajina on Valkeakosken eläkkeensaajia.

Yhteyshenkilö Erkki Eteläniemi.

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Metsäkansan kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messuryhmänä eerolalaisia; ehtoollisavustajana Kaarina Juvakka, tekstinlukijat Marjatta Koponen ja Salme Niska; esirukous Marja-Leena Kankaanpää ja Seija Hosio. Kirkkokahvit.

Messu

23. sunnuntai helluntaista. Pyhäpäivän aihe: Antakaa toisillenne anteeksi. LIturgi Teemu Salminen, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustamassa myös Lotta Maijala ja Gideonit.

Messu, Pyhäinpäivä

Pyhän aiheena Pyhien yhteys. Messun toimittaa Markku Antola, avustajana Elina Virtanen sekä Erkki ja Ulla Eteläniemi. Kanttorina messussa on Helga Anttikoski. Musiikkiryhmänä Ritvalan Kööri, joht. Sari Metsäkylä-Tuominen.