Syysretki Lappiin

la 1.9. kello 08.00 - pe 7.9. kello 20.00

Syysretki Lappiin

Särkitunturi, Ylläs, Levi ym.

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö järjestää matkan Suomen, Ruotsin ja mahdollisesti Norjan Lappiin 1.9. – 7.9.2018. Matkanjohtajina toimivat Kari Kauhanen ja Jouni Kivimaa. Matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä katsomaan Lapin luontoa, mutta eivät ole niin kiinnostuneita vaeltamisesta. Toki vaeltamaankin pääsee! Särkitunturi sekä Pallas- ja Olostunturit ovat aivan naapurissa. Teemme retkiä myös Ylläkselle ja Leville. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.
la 27.10. klo 15.00 -2.00

Kappelikirkko, Seurakuntatalo, Kohtaamispaikka , seurakuntatalo, Kohtaamispaikka, Ravintola Stella ja Kappelikirkko

USKON YÖ -tapahtuma

Uskon yö ensimmäistä kertaa Valkeakoskella - tapahtumia eri toimipisteissä Valkeakoski-päivänä. Teemana Sovinto ja armollisuus- itseni, lähimmäiseni ja Jumalani kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ikääntyvien kuntoliikunta