Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti syyskesän sylissä

ke 5.9. kello 16.00 - su 9.9. kello 14.00

Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti syyskesän sylissä Pappilanniemen kurssikeskus

Ota aikaa olemisen syventymiseen ja elämän suuntaamiseen raamatuntekstien ja luonnon puhuttelussa.

Ohjaajina matkalla Aija Kaartinen, Anne Knaapila, Arja Kujala ja Teemu Salminen.
Hinta 350 € täysihoidolla ja omalla huoneella.
Tiedustelut ja ilmoittautuminen 15. elokuuta mennessä teemu.salminen@evl.fi.

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäellä asuvia ikäihmisiä, mutta tervetulleita ovat kaikki eri puolilla Valkeakoskella asuvat.

Kappelikirkko

Messu, Vastuuviikko

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustamassa Elina Virtanen ja Naisten Pankin Valkeakosken osaston väkeä.

Pappilanniemen kurssikeskus

Naisten sauna

Naisten sauna maanantaisin klo 17.00 Pappilanniemen rantasaunalla. Vapaa pääsy. Talvella mahdollisuus avantouintiin.