Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila Roukon kerho

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Kaikille avoin helppo kuntoliikunta ja tuolijumppa lauantaisin klo 10. Kesto vajaa tunti. Mukaan ei tarvitse mitään välineitä. Vetäjät ovat HakaGymin Uskollisuuden killan vapaaehtoisia jumppareita. Jumppa pidetään Roukon kerhotilassa, osoitteessa Juusontie 7.

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäen alueella asuvia ikäihmisiä, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki koskilaiset eläkeläiset!