Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien kuntoliikunta Seurakuntatalo

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Kaikille avoin helppo kuntoliikunta ja tuolijumppa maanantaisin klo 11. Kesto vajaa tunti. Mukaan ei tarvitse mitään välineitä. Vetäjät ovat HakaGymin Uskollisuuden killan vapaaehtoisia jumppareita. Jumppa pidetään seurakuntatalon toisessa kerroksessa, salissa 1.

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Ikääntyvien kuntoliikunta

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäen alueella asuvia ikäihmisiä, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki koskilaiset eläkeläiset!