KIVI-ILTA

KIVI-ILTA

Kelhin seurantalo, Sääksmäki

Suomalaisen kirjallisuuden päivänä 10.10. KIVI-ILTA Kelhin seurantalolla klo 18.00. Illassa nähdään näytelmä KIVI, jonka jälkeen kahvit ja paneelikeskustelu, juontajana Marko Itkonen. Rooleissa Janne Kulosaari, Lauri Heinonen, Ulla Huoviala-Kääpä ja Mira Flinkman. Tilaisuuden kesto n. 2 tuntia. Vapaa pääsy.

Tilaisuuden järjestää Sääksmäen seurakunta.

Tervetuloa!

Paikkoja 190.

Nuorisodiakoni

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.
la 27.10. klo 15.00 -2.00

Kappelikirkko, Seurakuntatalo, Kohtaamispaikka , seurakuntatalo, Kohtaamispaikka, Ravintola Stella ja Kappelikirkko

USKON YÖ -tapahtuma

Uskon yö ensimmäistä kertaa Valkeakoskella - tapahtumia eri toimipisteissä Valkeakoski-päivänä. Teemana Sovinto ja armollisuus- itseni, lähimmäiseni ja Jumalani kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Metsäkansan kirkko

Musiikkia seurakunnan nuorten musiikkimatkan hyväksi

Musiikkia Metsäkansan kirkossa. Jari Rytiä, laulu - Tomi Kujansuu, piano. Puhe Juha Valkama