Elämäni on lauluni- 50 vuotta laulaen Leo Louhivaaran juhlakonsertti

su 14.10. kello 18.00

Elämäni on lauluni- 50 vuotta laulaen Leo Louhivaaran juhlakonsertti Sääksmäen kirkko

Leon musiikkiura alkoi nuorena rokkarina. Myöhemmin mukaan tuli iskelmämusiikki ja opinnot Tampereen konservatoriossa. Leo valittiin tangoprinssiksi Seinäjoella 1989. 1990- luvun puolessa välissä tyhjyyden keskellä Jumalan armo kirkastui Leolle ja kuvioihin tuli hengellisen musiikin esittäminen. Konsertissa kuullaan läpileikkaus Leon valitsemista tutuista ja kauniista lauluista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti Suomen Raamattuopiston työn tukemiseen. järj. Sääksmäen seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

Olet lämpimästi tervetullut!

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

ke 25.9.2019 klo 13.00 - ke 18.12.2019 klo 15.00

Kodeissa ja laitoksissa

VirrenViejät

VirrenViejät ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia, jotka vievät virren tai laulut ihmisten koteihin ja laitoksiin.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on matalan kynnyksen lauluryhmä, johon voit tulla laulamaan silloin, kun sinulle sopii. Laulamme virsikirjan aarrearkusta tuttuja ja tuntemattomia virsiä. Ryhmä on kaikille avoin; olet lämpimästi tervetullut! Kahvitarjoilu

Lempääläntie 14 B

Evankelinen lähetyspiiri

Kokoonnumme Maila Vuorisen kotona, tervetuloa! Aiheena Joh. 12:23-33.