Elämäni on lauluni- 50 vuotta laulaen Leo Louhivaaran juhlakonsertti

su 14.10. kello 18.00

Elämäni on lauluni- 50 vuotta laulaen Leo Louhivaaran juhlakonsertti Sääksmäen kirkko

Leon musiikkiura alkoi nuorena rokkarina. Myöhemmin mukaan tuli iskelmämusiikki ja opinnot Tampereen konservatoriossa. Leo valittiin tangoprinssiksi Seinäjoella 1989. 1990- luvun puolessa välissä tyhjyyden keskellä Jumalan armo kirkastui Leolle ja kuvioihin tuli hengellisen musiikin esittäminen. Konsertissa kuullaan läpileikkaus Leon valitsemista tutuista ja kauniista lauluista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti Suomen Raamattuopiston työn tukemiseen. järj. Sääksmäen seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

Olet lämpimästi tervetullut!

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Naakan koulu

Naakan bändikerho

Naakan bändikerho yläasteikäisille nuorille

Antti Railio: Joulumaan taikaa. Konsertti on LOPPUUNMYYTY.

Antti Railion joulukonserttikiertue nyt Valkeakoskella!

Kohtaamispaikka

Diakoniakahvila

Avoin Diakoniakahvila diakoniatyön asiakkaille ja muille diakoniahenkisille.