Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiri Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäellä asuvia ikäihmisiä, mutta tervetulleita ovat kaikki eri puolilla Valkeakoskella asuvat.

Päiväpiirissä nautitaan omakustanteinen lounas (8€) ja kahvit. Ohjelmasta vastaavat vapaaehtoiset päiväpiirin vetäjät Eine ja Toivo Lehtonen.

Päiväpiiri alkaa klo 12 lounaalla ja päättyy klo 14.15 iltapäiväkahviin.

Pappilanniemeen on maksuton tilas-taksi kuljetus Haukilan kautta. Reitin ja aikataulun löydän Valkeakosken sanomien kirkollisista ilmoituksista. Mikäli tulet päiväpiiriin ensimmäistä kertaa tilataksi kyydillä, ota sitä ennen yhteys diakoniatyöntekijään Elina Virtanen 040 553 1007.

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien helppoa kuntoliikuntaa seurakuntatalolla maanantaisin. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen päiväpiiri

Pappilanniemen päiväpiiriin kutsutaan erityisesti Sääksmäen alueella asuvia ikäihmisiä, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki koskilaiset eläkeläiset!

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.