Sovinnossa itseni ja kehoni kanssa- luento ja keskustelutilaisuus

la 27.10. kello 17.00 - kello 17.50

Sovinnossa itseni ja kehoni kanssa- luento ja keskustelutilaisuus Seurakuntatalo

Gospel-lattareiden äiti Asta Lehtimäki johdattelee aiheeseen Sovinnossa itseni ja kehoni kanssa.

Tervetuloa! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK