Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Konevitsan kvartetin konsertti

pe 23.11. kello 19.00

Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Konevitsan kvartetin konsertti Kappelikirkko

Maailmankuulu Konevitsan kvartetti laulaa Kappelikirkossa. Tervetuloa!

Ohjelma 12 €. Osa tuotosta käytetään Konevitsan luostaritoiminnan tukemiseen.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kappelikirkko

Exitin konsertti

Exitin konsertti nyt Valkeakoskella! Olet lämpimästi tervetullut upean musiikin pariin!

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

WALTTERI TORIKKA LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE