Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Konevitsan kvartetin konsertti

pe 23.11. kello 19.00

Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Konevitsan kvartetin konsertti Kappelikirkko

Maailmankuulu Konevitsan kvartetti laulaa Kappelikirkossa. Tervetuloa!

Ohjelma 12 €. Osa tuotosta käytetään Konevitsan luostaritoiminnan tukemiseen.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Täällä Pohjantähden alla- joulukonsertti Antti Railio

Laulaja Antti Railion jouluinen Täällä Pohjantähden alla -kirkkokonserttikiertue on jatkumoa viime vuoden vastaavalle kirkkosalit täyttäneelle joulurundille. HUOM! Osassa konserttilippuja on väärä alkamisajankohta konsertille. Konsertti alkaa klo 19.00 ja ovet aukeavat klo 18.00.

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

Waltteri Torikan joulukonsertti Valkeakoskella.

Christmas with Elvis Presley songs

Konsertissa kuullaan Elviksen kauneimpia joululauluja ja hartaita balladeja.