Suomalaisen musiikin konsertti

Suomalaisen musiikin konsertti Kappelikirkko

Konsertissa musisoivat Valkeakosken musiikkiopistolaiset. Tervetuloa!

Vapaa pääsy. Tilaisuudessa kerätään kolehti vähävaraisten lapsiperheiden jouluavustuksiin oman seurakunnan diakoniatyön kautta.

Valkeakosken musiikkiopisto

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Sananvapauden tori, Työväen musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Virsi- ja viini-ilta

Tervetuloa laulamaan yleisön toivomia virsiä yhdessä bändin säestyksellä!
pe 26.7.2019 klo 14.00 - la 27.7.2019 klo 19.00

Myllysaari

Naisten pankki Työväen Musiikkitapahtumassa

naisten pankki mukana jälleen Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatorilla. Tule kahville!

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileiriläiset musisoivat kesäillassa. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan!