Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila

Ikääntyvien kuntoliikunta Roukon kerhotila Roukon kerho

Ikääntyvien helppo kuntoliikunta Roukon kerhotilassa (Juusontie 7). Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.

Kaikille avoin helppo kuntoliikunta ja tuolijumppa lauantaisin klo 10. Kesto vajaa tunti. Mukaan ei tarvitse mitään välineitä. Vetäjät ovat HakaGymin Uskollisuuden killan vapaaehtoisia jumppareita. Jumppa pidetään Roukon kerhotilassa, osoitteessa Juusontie 7. 8.12. on syksyn viimeinen kerta. Jumppa jatkuu taas 12.1.

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien kevyt kuntoliikunta. Vetäjinä HakaGym Uskollisuuden killan jumpparit.

Roukon kerho

Ikääntyvien kuntoliikunta

Ikääntyvien kevyt kuntoliikunta Juusontien kerhotilassa. Vetäjinä HakaGymin Uskollisuuden killan jumpparit.